Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@00:40:30 GMT

لینوکس از مایکروسافت ویندوز و مک اپل امن‌تر است!

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۰۸۳۱

لینوکس از مایکروسافت ویندوز و مک اپل امن‌تر است!

فرارو-به تازگی یک بررسی جدید توسط Google's Project Zero نشان داده که پلتفرم لینوکس بسیار امن‌تر از ویندوز مایکروسافت و macOS اپل است. رتبه بالاتر به این دلیل نیست که لینوکس ذاتا امن است، بلکه بخاطر این است که توسعه‌دهندگانی که مسئول حفظ این پلتفرم هستند دائما در حال تلاشند تا نقص‌های امنیتی آن را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو،  تا بحال نقص‌ها و آسیب پذیری‌های امنیتی زیادی در لینوکس کشف شده است، اما این بدان معنا نیست که پلتفرمی که میلیون‌ها سرور و رایانه‌های خانگی را تامین می‌کند برای استفاده روزمره ایمن نباشد.

Google’s Project Zero اخیرا اعلام کرده طبق نتایج تحقیقاتی که انجام داده توسعه دهندگان لینوکس در رفع نقص‌های امنیتی سریعتر از دیگران هستند. با کمال تعجب، به نظر می‌رسد که توسعه دهندگان لینوکس سریع‌تر از توسعه دهندگان گوگل در رفع نواقص امنیتی عمل می‌کنند. تیم Project Zero آسیب‌پذیری‌های ثابت گزارش‌شده بین ژانویه ۲۰۱۹ و دسامبر ۲۰۲۱ را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها دریافتند که برنامه نویسان open-source لینوکس مشکلات امنیتی این سیستم عامل را بطور متوسط تنها در ۲۵ روز برطرف کرده اند.

علاوه بر این، توسعه دهندگان لینوکس به طور پیوسته در تلاشند تا زمان رفع نقص امنیتی این سیستم عامل را کاهش دهند. آن‌ها در سال  ۲۰۱۹، نقایص را در مدت یک ماه برطرف کردند، اما اکنون قادرند اغلب رفع اشکالات را تنها در عرض دو هفته به پایان برسانند. طی بررسی‌های انجام شده اپل حدود ۶۹ روز، گوگل ۴۴ روز و موزیلا حدود ۴۶ روز طول کشید تا این باگ ها را برطرف کنند. در حال حاضر ویندوز محبوب‌ترین سیستم عامل برای مصارف خانگی و اداری است. با این حال، میانگین زمانی که مایکروسافت برای رفع یک نقص امنیتی صرف می‌کند، نزدیک به ۳ ماه است.

این گزارش همچنین زمان لازم برای رفع آسیب‌پذیری‌های امنیتی توسط سیستم‌عامل‌های موبایل را نیز تجزیه و تحلیل می‌کند. با وجود مواجهه با تهدیدات امنیتی بیشتر، iOS اپل سریعتر از اندروید گوگل نواقص امنیتی را برطرف می‌کند. Project Zero تیم تحقیقاتی امنیتی گوگل است که به دنبال حفره‌های امنیتی در پلتفرم‌های مختلف می‌گردد. این تیم زمانی که یک نقص امنیتی را پیدا می‌کند، به توسعه‌دهندگان ۹۰ روز فرصت می‌دهد تا آن آسیب پذیری را رفع کنند. محققان این تیم می‌گویند که به طور کلی، همه شرکت‌ها در این بازه در رفع اشکالات بهتر و سریع‌ترعمل می‌کنند.

سیستم عامل لینوکس خانگی CutefishOS 0.8 بتا
لینوکس نسبت به سایر سیستم عامل‌ها ایمن‌تر است، این سیستم عامل در سرتاسر جهان توسعه دهندگانی دارد که کد‌ها آن را بررسی می‌کنند و باگ‌های آن را رفع می‌کنند. CutefishOS دارای یک طراحی ساده و مناسب برای افزایش تجربه کاربران خانگی است که می‌خواهند با لینوکس آشنا شوند. CutefishDEیک محیط دسکتاپ کارآمد، زیبا و مدرن است که با استفاده از فناوری Qt Quick طراحی شده است. این سیستم عامل یک منوی جهانی در بالا دارد که تمام عملکرد‌های یک برنامه را در خود جای می‌دهد. این منو عملکرد‌های برنامه با سیستم را به راحتی ادغام می‌کند و می‌تواند مقداری فضای صفحه را نیز ذخیره کند. این سیستم عامل یک پروژه متن باز است و هر کسی می‌تواند نحوه کار با آن را بیاموزد.

منبع: gizchina

منبع: فرارو

کلیدواژه: لینوکس ویندوز مک اپل مایکروسافت گوگل سیستم عامل توسعه دهندگان آسیب پذیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • پمپ هیدرولیک
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • (ویدئو) نابودی سیستم موشکی ۱۰۰ میلیون دلاری روسیه در حمله اوکراین
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن