Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:26:36 GMT

سیستم عامل ویندوز چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۹۳۵۶

سیستم عامل ویندوز چیست؟

ویندوز به معنی (چندین) پنجره می باشد. این پنجره ها، در واقع همان نرم افزارهایی هستند که موقع باز شدن و استفاده از آن ها (به صورت پنجره) نمایان می شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از فنی نو، سیستم عامل ویندوز، سیستم عاملی گرافیکی است که قادر به اجرای نرم افزارها، پخش فیلم ها و مواردی از این قبیل می باشد.

سیستم عامل ویندوز، یکی از محبوب ترین سیستم عامل در میان افراد می باشد که از نرم افزارهای مختلفی پشتیبانی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویندوز یکی از مهارت های هفت گانه آموزش ICDL می باشد.

سیستم عامل ویندوز را می توان با کم ترین هزینه بر روی تمامی کامپیوترها نصب کرد.

در سیستم عامل ویندوز، بزرگترین فضا برای بازی ها کامپیوتری وجود دارد.

ویندوز کامپیوتر چیست؟

ویندوز کامپیوتر، نرم افزاری است که روی کامپیوتر جهت استفاده از کامپیوتر نصب می شود.

این نرم افزار به کاربران کمک می کند که فایل ها و پوشه ها را در کامپیوتر مشاهده کند.

ویندوز کامپیوتر، نظارت می کند تا همه چیز بی ایراد در کامپیوتر کار کند.

ویندوزها دارای نسخه های مختلفی می باشند. افراد با توجه به مشخصات کامپیوتر خود و هم چنین نوع استفاده ای که از کامپیوتر دارند، می توانند ویندوز مناسب را انتخاب و خریداری کنند.

سیستم عامل چیست؟

سیستم عامل، سیستمی است که وظایف مختلفی دارد و با انجام این وظایف به صورت درست و در زمان معین، یک محیط نرم افزاری را برای استفاده کاربران به وجود می آورد.

سیستم عامل را می توان مهم ترین نرم افزار در کامپیوتر به شمار آورد.

اولین و آخرین سیستمی که کاربران بعد از روشن شدن و هنگام خاموش شدن کامپیوتر، آن را مشاهده می کنند، سیستم عامل می باشد.

استفاده از سیستم عامل در کامپیوترها موجب افزایش کارایی سیستم، سهولت در امر پیاده سازی برنامه های کامپیوتر می باشد.

وظایفی عمده ای که سیستم عامل بر عهده دارد عبارت اند از:

مدیریت حافظه داخلی مدیریت حافظه جانبی مدیریت پردازنده مدیریت دستگاه های ورودی و خروجی

در صورتی که سیستم عامل در انجام هر یک از این وظایف کوتاهی کند در انجام امور افراد به وسیله کامپیوتر، اختلال ایجاد می شود.

تاریخچه ویندوز

ویندوز نیز همانند نرم افزارهای مختلف، دارای نسخه و ورژن های مختلفی است.

تاریخچه ویندوز به شرح زیر است:

ویندوز یک

اولین نسخه ویندوز، ویندوز یک بود. به دلیل ابتدایی بودن این نسخه از ویندوز، کم و کاستی هایی در آن وجود داشت. اما با وجود کم و کاستی هایی که داشت، هم چنان نیاز کاربران را به کامپیوتر تامین می کرد.

ویندوز دو

بعد از ویندوز یک، ویندوز دو طراحی و ساخته شد. از ویژگی ها و امکانات موجود در ویندوز دو می توان به مواردی چون روی هم قرار گرفتن پنجره ها و کوچک و بزرگ سازی پنجره ها اشاره کرد. اولین نسخه برنامه هایی چون ورد و اکسل نیز برای این ویندوز ساخته شدند.

ویندوز سه

ویندوز سه بر خلاف ویندوز های قبلی به دیسک سخت نیاز نداشت. در ویندوز سه امکان چند وظیفه گی وجود داشت. ظاهر رنگی و مدرن، این ویندوز را نسبت به سایر ویندوزهای دیگر متمایز کرده بود.

ویندوز 95

سال ساخت این ویندوز، سال 1995 بود. مواردی که به نسخه های قبلی ویندوز اضافه شده بود و موجب ساخته شدن این ورژن ویندوز شده بود مواردی از قبیل وجود دکمه استارت، منوی استارت و نوار وظیفه بود.

ویندوز 98

در این ویندوز، درایور سخت افزار های جدید وجود داشت. این ویندوز نسبت به ویندوز های قبلی بهتر می توانست سیستم های FAT32 را پشتیبانی کند.

ویندوز 2000

از این نسخه برای کسب و کارهای بزرگ استفاده می کردند. کاربران هنگام استفاده از این ویندوز کم تر دچار مشکل می شدند.

ویندوز xp

این ویندوز یکی از ویندوزهایی بود که در زمان خود، در میان کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار بود. در این ویندوز، پایداری بیشتری به چشم می خورد.

ویندوز ویستا

با ساخته شدن ویندوز ویستا، از آن به عنوان جایگزین ویندوز XP استفاده کردند. این ویندوز نسبت به سایر ویندوزها، رابط گرافیکی جدید و متفاوتی تری داشت. در این ویندوز برنامه ها و ویژگی هایی چون گالری تصاویر، تشخیص گفتار و مواردی از این قبیل وجود داشت.

ویندوز 7

هدف از طراحی و ساخت این ویندوز، غلبه بر تمامی مشکلات موجود در ویندوز ویستا بود. استفاده و کار با این نسخه از ویندوز، بسیار راحت تر و سریع تر از سایر ورژن های ویندوز بود. قابلیت پین کردن برنامه ها و تشخیص دست خط را می توان از قابلیت های موجود در ویندزو 7 نام برد.

ویندوز 8

در ویندوز 8، از رابط  کاربری به نام Metro استفاده می شد. از تغییرات ایجاد شده می توان به حذف دکمه استارت در این نسخه از ویندوز اشاره کرد.

اولین ویندوز

اولین ویندوزی که برای استفاده کاربران طراحی و ساخته شد، ویندوز یک بود. این ویندوز در سال 1985 ساخته شد. ویندوز یک دارای نمایش گرافیکی ساده و ابتدایی بود.

این مطلب توسط آکادمی فنی نو تهیه شده است. مقالات آموزشگاه فنی نو در مورد رشته های فناوری اطلاعات و معماری می باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستم عامل سیستم عامل ویندوز ویندوز یک برنامه ها ساخته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد

به گزارش پارس نیوز، ساخت سری جدید «پایتخت» همیشه مورد بحث بوده است، یک روز خبر از ساخت نسخه سینمایی این سریال در رسانه‌ها و کانال‌های خبری پخش می‌شود و روز دیگر تکذیب این موضوع؛ یک روز نیز خبر از تولید «پایتخت» در قالب همیشگی خود یعنی سریال در رسانه‌ها انتشار پیدا می‌کند.

 اخیرا هم خبری در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر اینکه فصل «هفتم» پایتخت در مرداد ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

پیگری‌های خبرنگاران از یک منبع آگاه درباره این موضوع حاکی از آن است فصل هفتم سریال «پایتخت» وارد مرحله پیش تولید شده و به گفته این منبع امید از سوی عوامل پایتخت وجود دارد که فصل هفتم به پخش در نوروز ۱۴۰۴ برسد.

وی درباره بازیگرانی که در این فصل حضور ندارند گفت: در این فصل سارا و نیکا فرقانی اصل و مهران احمدی حضور نخواهند داشت.

لوکیشین جدید برای فیلمبرداری پایتخت

لازم به ذکر است مدتی قبل یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگاران گفته بود: سیروس مقدم کارگردان سریال پایتخت از لوکیشینی برای ساخت فصل جدید این سریال بازدید کرده است.

بعد از انتشار این خبر هومن حاجی عبداللهی بازیگر نقش رحمت در این سریال در نیمه اسفند ۱۴۰۲ با انتشار یک پست در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته بود: باز داریم می‌آییم، ولی نه برای عید ۱۴۰۳

اخیرا نیز مهدی نقویان رئیس سیمافیلم درباره تولید و پخش فصل جدید این سریال بیان کرده بود اگر مشکلی پیش نیاید حتماً سریال «پایتخت» جدید را در ۱۴۰۳ خواهیم دید.

گفتنی است الهام غفوری تهیه‌کننده این سریال درباره ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» به خبرنگار فارس گفته بود: مگر قرار بوده نسخه سینمایی «پایتخت» ساخته شود؟

وی افزود: آیا از طرف جایی اعلامی شده است که من بخواهم این را تکذیب کنم؟

۶ فصل پایتخت ساخته شده که آخرین فصل آن مربوط به سال ۹۹ بوده است از ساخت آخرین فصل این سریال حواشی زیادی نسبت به ساخت فصل بعدی به وجود آمده که هنوز سرانجام ساخت این سریال مشخص نیست.

در آخرین فصل از این سریال محسن تنابنده، ریما رامین فر، احمد مهرانفر، بهرام افشاری، نسرین نصرتی، هومن حاجی عبدالهی و ... به ایفای نقش پرداخته بودند.

  منبع : فارس              

دیگر خبرها

  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • گوشی جدید ناتینگ، ۲ روز دیگر رونمایی می‌شود
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • خاص ترین نسخه ژیان را هوش مصنوعی بیرون داد! (عکس)
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • خودرو ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند